torsdag 18 augusti 2011

Torsdag

Håret vart kvar! =) ska nog inte chansa mer, måste färga av och bli ljus igen så d kan bli slut på dessa färgningar...

Peach har varit här idag, var så kul att se henne och prata face-to-face har typ inte träffat henne sen i julas ungefär. Mötte upp henne vid stationen vid 10 sen strosade vi på stan och shoppa lite, hon byxor, ja linne =). Åkte hem till oss och hängde lite i soffan och tjåla tills Per kom hem då vi gick över till Linné och åt på grekisk restaurang..smaskens... Handla godis på 4-gott(alldeles för gott) sen nu har precis Per skjutsat henne till Centralen för tåg mot norr igen.

Och på tal om norr så kommer vi också hem imorgon..jippi.. längtar, packar nu för fulla muggar.. Vi åker imorgon eftermiddag, måste bara hämta de nyfångade havskräftorna vi har beställt från en riktig havsfiskare(Pers kontakter).
Sen så ringde de från en affär i Mariestad och sa att jag hade vunnit en stor sitt-säck(tror att att är en fat-boy) på någon tävling som jag deltog i senvåras. Hoppas det är en Fat-boy, kommer ju ej ihåg vad ja tävlar om eftersom ja tävlar ibland om flera priser och i olika affärer =), får se imorgon när vi svänger förbi och hämtar min gunst. Skönt att det finns lite tur i mig fortfarande.

Nu packa och duscha...

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar