onsdag 30 november 2011

Kalas

Japp i dag har vi varit på kalas för det är ju Peders dag idag, vart bjudna på kladdkaka,lussebullar,hembakade pepparkakor och glögg..mums. Utav oss fick han en finfin limited edition whiskey från Skottland och en simpson sparbössa med Mr.burns på.
Annars så har vi väl inte gjort så mycket annat idag, soppa till lunch, ingen promenad för ja hade verkligen ingen lust..usch... skärpning..

Har ju glämt att berätta att när vi var på bio för några veckor sen så såg vi på "Huvudjägarna", bra film riktigt lik boken , men trodde inget annat eftersom Jo Nesbo skriver ju som scener ur en film när man läser. Den är rå, lite för rå för min smak,kisade några gånger..haha. Hörde också at "Snömannen" skulle komma snart på bio, den boken är ju ruggigt bra så hoppas på att filmen är lika bra, den är ju inte fristående som den förstnämda utan en ur Harry Hole serien. Vi väntar med spänning...

Efter vi kom hem från kalaset nu på kvällen så hade Syster yster städat nästan hela lägenheten i topp-skick. Så härligt att gå innanför dörrarna och se att allt är som egentligen ska va =). Men då undrar Per varför jag inte gör så varje dag tills han kommer hem från jobbet, men förklarar då att jag har sjukbidrag inte Rut-bidrag.

Nu "Matresan" sen bingen...

Kramarrrr


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar