söndag 20 november 2011

Söndagkväll...

Har vart full rulle idag. Eller vi började redan att ut och äventyra lite igår och var på Tjolöholmslotts julmarknad och det var supermysigt med massa utställare och stånd i alla olika magasinen och stall, hittade en perfekt julklapp till min mamma, ett armband som är gjort av en gammal silvergaffel, hon har en ring av en tesked så vet att hon tycker om denna konst-smyckes-form. Sedan gick vi upp längs en lyktbelyst grusgång till själva slottet och flanerade runt bland salar och rum, självaste tomten satt så idylliskt framför en stor julgran, men Snoddas ville inte sitta i hans knä, han vart väldigt suspekt när han såg denna främmande man med skägg.=)
Per inhandlade både dyr! korv,rökt renkött och lite senaper så vi kan mumsa på dessa inför jul.
Efter det drog vi hem till oss och glögga lite och kolla på Så mycket bättre, sen slocknade ja runt 10 var hur trött som helst.

Idag så åkte Jag,Per,Peder,Matilda,Pontus*2,John & Pernilla ut till deras nyköpta tomt+hus och grillade korv på klipporna och fikade med sockerkaka + lussebullar. Så mysigt att göra något som detta, bara vara ute och ha det så mysigt. Snoddas sprang fram och tillbaka på stranden och ramlade mer än gärna i tången som havet sköljt upp. Benji däremot han ville ha pinnar utkastade i havet så han kunde bada och hämta dem =).

Efter det på vägen hem kom vi i våran bil på(ja,Per Snoddas,Peder & Matilda) att vi var ju så nära Ullared nu så vi åkte dit en sväng innan de stängde för dagen. Och tur var väl att vi gjorde det eftersom ja hittade Linneas julklapp som ja letat efter på nätet och överallt och så hittade jag den där och tom 400kr billigare!!!Jippi säger jag!(kan inte skriva vad det är eftersom tror att hon läser min blogg ibland.) Men vart så glad!
Köpte även spel,ljudböcker och lite annat smått och gott men inget onödigt idag faktiskt!Stolt är jag för det!

När vi kom åter till Gbg så var vi alla utsvultna så vi beställde pizza från pizzabageriet i Linne, men n är vi hämtat pizzorna och skulle åka därifrån så backa Per in i en bil bakom med dunder och brak. Men det gick bra med våran bil men den andres fick knäckt nummerskylt men ägaren kom precis ut och sa att det inte gjorde något,schysst kille faktiskt.
Roligaste är att 3 av oss 4 som har körkort inte hörde att våran backsensor sa ifrån...haha

Ja ja nu ska ja glo lite på Beck och glögga lite=)
Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar