onsdag 23 november 2011

Åter igen..

så vart det lite glögg denna kväll med=) denna dryck är ju helt super-duper god!

Otäckt var det som ja hörde på regionala nyheterna idag, på våran gata, våran lilla gata så vart ett pensionärspar rånade imorse vid åtta-tiden, ja var uppe men ja såg inget,fast ja tror nog att de vart rånade runt något hörn eller liknande eftersom vi har massor med byggarbetare somhållerpå med alla balkonger på huset som går längs hela gatan så de hade ju säkert ingripit om det skett öppet. Men otäckt tycker jag att det är, både Linnea och jag brukar ju ibland vara ute å ränna då till doktor och jobb eller liknande.

Igår vart det provtagning,lussebak, handlat julklapp till pappa sen fotografering med Matilda och Peder. Sen var vi ju tvungna att prova våra nya spel "Lika par leka bäst"-de vann=) och "Besserwizzer Familj"-Per vann. Det är ju så kul att spela spel ju, särskilt sällskapsspel!!!

Idag har det varit lugnt, vi har garnera/dekorera vårt pepparkakshus,ja det är väl ungefär vad vi har fått gjort idag utom lite tvättning & diskning så klart.
Brände mig som f*n igår när ja satte ihop pepparkakshuset med smält socker igår, fick två rejäla stänk igår, gjorde ont kan ja lova, brände bort hyn så det är två små gropar på fingrarna. Gör inge ont idag dock, bara när det kommer varmt vatten eller sånt men det kan man ju förstå om det yttersta skyddshyn har åkt bort.

I måndags så var det en dålig dag, mådde skit, spydde,huvudvärk, ja det är väl lite sviter man får leva med, men ack så drygt man blir ju helt handlingsförlamad, orkar inget utöver alla måsten. Därför var det så skönt att vakna igår morse och må bra, att må toppen!!!

Imorgon kommer mamsen och hennes väninna Lena hit och hälsar på, då ska vi äta hos Linnea på Flying Barrel sen ska vi strosa på stan på fredagen.

Igår var Linnea på whiskeyprovning. Idag är Per på ölprovning, Linnea gick nyss till tjejen sin, Snoddas sussar så sött och jag sitter här med tända ljus och njuter av min glögg och av mitt julpynt, ja, ja har julpyntat!=) Ska ta kort på vårt pepparkakshus och vårt jul hysch-pysch, men inte idag, kke imorgon=).

Kram

1 kommentar:

  1. Oj oj, då vinner du över mig... Har adventspyntat igår, ska pyssla med barnen imorgon och baka lussebullar... En tomte har dock kommit fram och några änglar...
    Hur ser era julplaner ut? Saknar er...
    Kram

    SvaraRadera