måndag 7 november 2011

Painkillerz...

Tog cortison i morse för min eventuelle kommande cellgiftsbehandling, får så jävla ont i armen av det.. aj aj.. Har mixat lite olika smärtstillande för bästa effekt, från starka på bokstaven T till receptfria alvedon, men känns inte som det hjälpte någonting idag, men nu börjar värken släppa.
Men undra om smärtstillande är som med alkohol,det beror helt på en sj hur mycket man påverkas utav dem.
Ibland tycker ja blir lullig på ett glas vin till maten och i andra fall kan man dricka en stor mängd och inte känna nånting alls. Men som sagt ska inte klaga för nu börjar det släppa...*phuu*

Denna vecka är det mycket på g, giftbehandling,30-årsfest, 70-årskalas, Ullared, bio, Och umgås mycket med the familja i Gusselby!

Bio ikväll kke, Tintin med Per,Peder och Matilda. Linnea har erbjudit sig att vara barnvakt, tycker inte om att ha barnvakt egentligen men vet att Per så gärna vill se Tintin och att han aldrig skulle vilja gå utan mig när vi nu har en bra barnvakt så det är bara att haka på. Lite mysigt i biomörkret är det ju.

Har gått ner 2kg nu på två veckor, nöjd är ja, men har inga förhoppningar på denna vecka med gift och cortison i kroppen så har man varken ork eller vilja, ska försöka orka med alla kalas och Ullared.

Idag till lunch vart det färska-ärtor-soppa med bacon(typ som Moberg gjorde på matresan).
Till middag vet ja inte än,några förslag?

Nu ska ja vänta på att min lilla pöjk ska vakna så vi kan gå ut i solens strålar och leka lite.

Ta hand om varandra!Kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar