tisdag 1 november 2011

Den som väntar på något gott...

I flera fredagar har Per kommit hem och saht att han tänkte/ville/skulle men hann inte/Mycket folk/trafiken mm men så igår kom han fär sig att överraska mig med en bukett blommor och en påse med lite olika frukter i(eftersom ja har söt-stopp), det är sånt man blir så glad av, liksom en helt vanlig måndag!!!
Tråkigt nog hade ja bara fläskpannkaka att erbjuda honom tebax... men får göra lite go middag till helgen.
Idag blir det Ikea iallafall om han inte måste jobba över ikväll. Bya kuddar till sängen är ett av alla måsten!

Idag är det Lungcancerns dag! De hade något event i Stockholm men det får vi åka på något annat år.
När man blir sjuk eller liknande så kommer många med olika förslag av hälsomedicin om vad man kan äta, de känner oftast någon eller hört om någon som mirakulöst har blivit frisk utav det. Har fått alla möjliga förslag kan ja lova, allt ifrån bröstmjölk till några lila bär från någon bergstopp i Indien.
Har tänkt att prova ett av dessa förslag ja har hört men tänker inte avslöja vilket eftersom då känns det som att det för otur med sig(tvångstankar) men ja ska säga när ja provat det ett tag, kan säga att det inte är bröstmjölk iallafall. Måste bara få klartecken från min doktor så jag inte hämmar eller förstör något de har byggt upp. De tror ju inte på humbo-jumbo, men det gör jag, det måste man: Tro alltså!

Snart kommer syster yster hem efter en vecka bortrest på smekmånad hos sin nya tjej=) då ska hon passa Snoddas så ja kan traska ner och ta prover på vårdcentralen. Vad skönt det är när man kommer igång med en rutin att gå ut och gå varje dag.
Så nöjd med nya vagnen förutom att det känns som Teddy har svårare att sova framåt-vänd. På tal om Teddy så har han bytt ut nappen på dagarna till en träpusselbit med en stor knopp på. Han ser inte klok ut när han springer runt med en stor pusselbit för halva ansiktet. Kan inte göra något annat än att skratta...=)
"
By the way är det någon som spelar appen Temple run? undrade bara om det finns några andra banor eller uppdateringar? Det är ju lätt beroende framkallat ju=)

Nu påklädning av mig själv

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar