onsdag 16 november 2011

Onsdag hela dan..

Ja nu är det över en vecka sen ja fick sista behandlingen och är väl gå god väg till mitt normala tillstånd,är bara så trött, en hemsk trötthet kan ja lova, blir aldrig pigg. Men ja vet ju att nästa vecka kommer ja säkert känna mig piggare och mer sugen på att ta tag i saker. Nästa vecka ska iallafall ja börja julpynta!!! Åker ju till Gusselby runt den 16 dec så måste ju hinna njuta av vårat julpynt och mys här med.

Det vart ett hektiskt slut på förra veckan, 30 +70 årskalas , Ullared och en bilresa på 7 timmar inom loppet av ett dygn. Det blir ju extra jobbigt när en annan är seg som kola och spyr lite här och där. Men vi klarade det med! Snoddas var bra trött när vi anlände till det sista kalaset hos Pers farbror, han sov till nästan 9 morgon därpå och det är väldigt sällsynt(har aldrig hänt).

Har struntat i äta-rätt-ideologin ett par dar eftersom ja mått piss sen rasade min mage i söndags också men den verkar ha kämpat sig tillbaka nu tror ja(hoppas ja!!!). Det är väl inte så konstigt att magen säger ifrån efter all gift och mediciner.

Nä nu vaknade Snoddas till, bäst att gå och bädda om han så han inte får för sig att det är morgon.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar