söndag 27 november 2011

Resume

Japp nu har ännu en helg passerat, men det betyder ju faktiskt bara en helg närmare jul. Ja i dag är det första advent, synd bara att det är storm och strömavbrott här, men vad gör väl det när man har tak över huvudet, glögg i handen och ljus tända:)

I torsdags så kom mamma och hennes kompis ned(Nästan enda gången min mamma är här när jag är fit for fight och kan göra massa saker). De kom runt 6 på kvällen så vi gick direkt till Flying barrel, restaurangen/puben där Linnea jobbar och mötte upp John och avnjöt både förrätt och huvudrätt och fulla glas hela tiden. Trevligt och gott måste jag säga även fast jag oftast tycker det är godare hemma faktiskt.

Sen på fredagen åt vi en lång frukost och gick ner till Haga för att kolla lite, sen till Nordstan för att efter att Per kom hem med bilen så drog vi ner till Ullared en sväng. Mammas kompis ville dit, och varför inte? Rätt så roligt att bara gå och strö shoppa utan måsten faktiskt.
Per gick på firmafest till kvällen och vi åt lite soppa och drack lite vin när vi kom hem sen slockna vi allihopa.

Uppe rätt tidigt på lördagen eftersom vi skulle ner till Haga julmarknad och flanera och insupa julstämningen. Fick ej liv i Per, kan man ju förstå eftersom han trilla in runt 4 på morgonen, så han behövde nog sova lite=). Efter lite julstämning så gick vi ner till Konditori Brogyllen(tror ja det hette) och fikade med John,Pillan och hennes föräldrar. Drog hem efter 1 och en halv timme för då hade Snoddas tröttnat på att sitta där och glo. De andra åkte och kollade på Pillan och Johns tomt/hus.
Kom hem runt två snåret och finner en total tystnad när jag och Snoddas rullar in igenom dörren,jorå, Perta låg och sov än men vi väckte han lite abrupt och så kom han allt upp=).
Vi skulle gå på Liseberg men alla var sega sen började det regna som bara den så det bytte vi mot en soffakväll och kycklingsallad med vitlöksbröd,mums mums.

De två besökande damerna åkte iväg med tåg redan vid 10 imorse, så så började jag och Snoddas städa lite sen kom Per och hämtade oss efter att skjutsat de till tåget. Vi drog och källsortera, handla och tvättade bilen, allt innan halv tolv. Riktigt skönt att ha hela dagen kvar efter alla måsten!
Fast dagen har passerat väl fort iallafall, konstigt va?!?=)

Nu kom Per hem från ett stammis julbord så nu ska vi ska vi hinna umgås lite framför tv:n och tjåla lite. Har ju inte hunnit ses så mycket denna helg och imorgon är det arbetsvecka för de flesta igen.

Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar