torsdag 17 november 2011

Bingolottos med mera...


Jag fick för mig att vi ska spela lite Bingolotto ikväll isamband med deras 20-årsjubileum och allt, sen har ja tänkt lite att man kan ju aldrig vinna och bli rik om man aldrig satsar och spelar på något nån gång.
Gick iallafall nerför gatan för att inhandla lotter men de två första affärerna hade slut, kke inte så konstigt när ja kommer samma dag men men. Kom på att det ligger ett mysigt litet ATG-hak på en bakgata i närheten så ilade med barnvagn backe upp till detta. Kom in och frågade efter lotter och till min förtjusning så hade han kvar så ja slog på stort och köpte fyra st, och hör och häpna, signerade av självaste Loket himself, han satt nämligen där och fikade och spelade lite på trav idag. Det måste ju betyda lite tur att träffa Loket samma dag som man ska spela "hans" spel liksom...eller? Jag tyckte det var fränt iallafall, och det gjorde min dag=)


För en kort tid sen så hände något som inte ska hända, Snoddas fick tag i Pers ena snusdosa och bet 4 hål i botten på den så det rann snus ur mungiporna på han, men det gick bra iallafall!(efter lite munsköljning).Då fick Per öppna en för tidig julklapp av oss som var en metall-snus-dosa med en ingraverad älg och sitt namn på.
Igår så hade Per tappat bort den någonstans,(han vet inte vart än idag) då vart han så trött på sig själv att han bestämde sig för att sluta snusa, jag trodde det var bara en sak han sa men han har tydligen hållt det idag på jobbet så kke han blir snusfri till jul=)...

Kopierade en hemnyckel idag, fick en jätteskön nyckel,ja sköna nycklar finns det, med en stor avsats där man håller när man vrider om, om ni förstår vad ja menar. Den vart ännu bättre av att man fick välja motiv på nyckeln, ja tog "Bärgarn" ni vet bärgarbilen i filmen "Bilar".

Idag gjorde jag en macka som ja nästan hade glömt: Polar Kyckling Tandoori. Mums filibabba var det, snacka om nostalgi=).

Nu ska ja värma glögg, sätta på lite te och ploocka ihop lite snick-snacks ur kylen så all tär klart till halv åtta, men först, natta Snoddas.
Imorgon bitti ska Snoddas till tandläkaren för första gången i sitt liv, ska bli spännande när de ska få han att visa sin 6 små söta gaddar.

Kramar!





1 kommentar: