onsdag 15 februari 2012

trött,sliten..

mina mellan namn idag. Men fick till lite ris,lövbiff och påsbea-sås till middag. Så skönt att ha syster här och få må skit även fast man känner sig stressad att bli bra igen även fast ja vet att ja inte kan påverka det. Men inbillar mig det för att få ha mer än en vecka topp vecka per månad.

Vi hittade ett resepresentkort inne i garderoben som Perta fick för 10 år sen som går ut nu i juni så så vi tänkte dra iväg på en 2 dygns kryssning bara vi två och lämna Snoddas hos mormor och morfar. Tror vi skulle behöva det eftersom det är så härligt att lämna vardagen en stund.
Och de enda tillfällen vi är själva är under sjukhustid och när vi vart på bio. Kan vara mysigt att bara rå om varandra på tu man hand. Kommer ju sakna Teddy jättemycket men som sagt sär det ju bara tors-lör, har vi bestämt.

Orkar inte plocka leksaker medans han lägger knodden(vi brukar göra det medans den andra lägger Snoddas)men ja har kokat te och tänt ljus iallafall... det var det jag orkade ikväll!

Blir nog en kopp te sen krypa ner för sista natten på madrassen för denna gången, imorgon är ja tillbaka i min säng... ska bli skönt!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar