torsdag 16 februari 2012

Dan före dan...

ja imorgon är det fredag, vad skönt! Nog för att mina dagar går ihop i lite i varandra och särskilt nu under denna perios i cykeln då ja slumrar och vaknar om vart annat. Men fint med fredag och mysa med familjen, tor tom att syster skulle vara med oss imorgon kväll... mysssss...
Lite skumt at det är en vecka sen Miha och Lottie kom hit, liksom en vecka sen?!?! Kom tebax, var så mysigt och underbart roligt att ha er här!!!!Komsi komsi!!!

Idag var Pernilla här och åt lunch, ja hade gjort fiskgratäng sen fick hon och Linnea dela på biten av fryst rulltårta med glassfyllning som vi hade kvar sen alla-hjärtans dag.
Som sagt, ja laga maten, Linnea städade + diskade idag och just nu är Per i vår stora tcättstga och tvättar alla våran tvätt.
Så härligt när alla hjälps åt, blir så mycket lättare då och smidigare.
Hann även med idag att prata med min Kusin Vitamin, var ett tag sen så det var mysigt att höra hennes ljuva stämma, hoppas vi ses snart, det gör vi nog eftersom hon kommer ju bli faster under de närmsta dagarna och då ses vi ju när lilla pyret ska visas upp.=)

Till kvällsmat vart det lite special "tapas" med rökt korv,oliver,räkor,chilidressing,tzatziki och bröd..haha vi tog fram allt vi var sugna på... mums var det! Mina smaklökar är väl inge att hänga i julgranen men man får försöka bli nöjd ändå.

Nu lite "Vad blir det för mat?" och en kopp te, sen ska ja krypa ner i sängen och det ska bli ljuvligt att sova i den med nybäddade lakan!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar