lördag 4 februari 2012

Lördagsmys!

Igår gjorde vi Sushi,vårrullar,Misosoppa och en vinigrette-dipp till de friterade vårrullarna, allt vart super gott! Är så nöjd över min och Perras insats i köket, första gången och allt vart super bra! Mycket enklare än vad jag trodde. Till efterrätt hade jag gjort ingefärskokta päron med krossadchokladglass med en liten klick grädde på. De som var här och åt var ja, per, Linnea, Matilda och Peder. Glömde att ta kort på maten men den var riktigt fräsch och snygg, och kommer att göras flera ggr kan ja lova. Känns som ja glömt bort att använda kameran bra länge nu, måste bli bättre på att dokumentera!
Eftersom vi spelade Göteborgs monopol till långt efter midnatt(jag loosa som vanligt-Matilda vann) och jag gick upp med Snoddas runt halv 7 så har ja sovit 2 smålurer idag, härligt och i morgon har ja sovmorgon(ja kan dock bara sova till ungefär 8 men det är skönt ändå att få vakna av sig själv.)

Idag har vi (läs Per) borrat upp allt från krokar till Billydörrar till våra bokhyllor i sovrummet. Riktigt skönt att bli av med alla ouppackade kartonger och lampor som bara ligger i vägen och väntar på att bli uppsatta. Riktigt skön känsla när man kan bocka av det på sin to-do list.

Snoddas älskar sin nya säng måste ja nog säga, han vill liksom sova där och är nöjd med det. Är lite tomt i våran säng nu men vet att han sover så bra i sin säng. Känns ju lite tomt hos oss och jag sover inte riktigt själv bra än. Snoddas är ju en nattätare ibland och vaknar av att ha tappat nappen eller något och då vill man ju vara snabb och rätta till så han inte vaknar helt och blir pigg eller vill komma över till oss, så ja har legat på halvvakt de två senaste nätterna. Men det ger sig väl med snart.

Imorgon ska vi nog bara vara, det enda som ja vet kanske gå och handla en jacka åt lillpysen. Annars blir det nog som just nu, soffläge med tända ljus, rykande aromatiskt te och bara vara. Så kallt ute ju, inte ens kul att gå ut och handla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar