fredag 9 september 2011

Vad roligt

att vi kom över 4000:- strecket idag, så kul att så många vill engagera sig. har ökat höjden lite på fonden för visst skulle det vara så kul om vi kunde samla in 10 000 riksdaler till dem.
Lets keep giving...

Igår gjorde vi inte så mycket, ja och Snoddas var ute och traska och hämta paket på posten, alltid kul när man glömmer bort vad man har beställt och sen får man ett mejl att ett paket har kommit.
Idag har har vi mest slappat och haft det bra. Bakat filmjölkslimpa i morse eftersom allt annat bröd hade tagit slut i denna lägenhet. I matväg vart det spaghetti och köttfärs. Per slutade runt 2 idag, så det var ju roligt att han kom hem tidigare så vi kunde åka och köpa en ny diskmaskin-trodde jag...Han ville vila,slappa ja ni vet.. och nu lägger han Snoddas och så är det snart kväll så det vart ingen ny diskis idag heller. Imorgon kanske? Om ja inte vore så svag och diskmaskiner är så otympliga skulle ja dra själv och fixa det, ja hittar faktiskt till återvinningcentralen och till diskmaskinsaffären.

Dagen med det stora D närmar sig med stormsteg, Snoddas blir 1 år! Pratade nyss med Lotta och vi kan inte förstå att det var ungefär ett år sedan vi satt i telefon och diskuterade om vad som komma skulle, att vi skulle föda barn bägge två och bli mammor. Hur det skulle kännas, hur det skulle hända, när det skulle ske? haha vad man spekulerade. Men nu är det som sagt ett år sedan, ja ett år på tisdag som min knodd kom ut med buller och bång till oss=)... Känns som han alltid har varit här med oss.

Nu kom min käreste ut från sovrummet så nu ska jag vara lite social med honom(kanske tvinga han till ett parti kortspel kanske).

Men tack alla ni som gett ert bidrag och spridit min "fond" vidare..fortsätt med det!


Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar