måndag 26 september 2011

japp...

... det blir behandling imorgon igen, de tyckte vi skulle hålla på ett tag till eftersom mina värden är så bra, känns skönt det iallafall för då vet man ju att chansen att det växer eller sprider sig är väldigt liten. Denna läkare jag hade idag tyckte inte att det stod stilla och inte hadr minskat något sen sist. Men men man får ju vara glad så länge det inte växer.
Åkte med Perra dit runt halv 7 sen gick jag hem, så skönt var det, härligt väder runt lunch var det verkligen! -Nu är det spöregn och blåsigt.
Tackar gudarna för vi har parkeringsgarage när dagarna är som denna. Särskilt som nu ikväll när hela skaran drog iväg och storhandlade, så fint att slippa packa ur i regnskyar.

Per köpte den tredje säsongen av "Sons of Anarchy", så det blir nog det vi kommer glo på tills skivorna tar slut. Slutade ju så drastiskt i tvåan så nu vill vi ha mer av dessa biker-killar! Har ni inte sett den serien så kolla på den! Vi hade ett SoA säsong 1 & 2 maraton på sjukhuset efter operationen, ja kunde ju inte göra så mycket annat liksom =).
Fick mig ett par nya höstskor också,vart ett par låga boots. När vi kom hem från shoppingen bjöd SysterYster på en skitgod matsandwich från hennes jobb. Med lite rostad surdegslimpa,rostbiff,tomat,rödlök,sallad och en dijondressing +avocado..mumms var det verkligen kan ja lova!
Vid denna mat-in-handling så gjorde vi matlista dag för dag, vi ska kolla om det funkar bättre eftresom vi får slänga mat rätt ofta som datumet har gått ut eller också så tycker man att det finns ingen mat hemma så då drar man ner till dyr-Hemköp och shoppar loss fast man nyss varit och storhandlat. Tror nog att det blir bättre så här. Vi gör ett försök!

Nu ska ja hänga tvätt och slappa och vila inför morgondagen...usch...drygt att tänka på imorgon, men det är ju för ett bra syfte, får smaken i mun av den äckliga saltlösningen som de sprutar in...usch!

Nu kom min son ut från sovrummet, ska nog försöka få honom att somna om nu...kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar