tisdag 26 juli 2011

Skratt i Kulmården=)

Ja många skratt vart det på våran lilla resa. Jag, Per och lilla Theodor började med att sova på Scandic redan 2 nätter innan de andra i karavanen skulle anlända. Det var så skönt att bara vara och slappa. Theodor älskade och då menar jag älskade att knata fram och tillbaka i den långa heltäckningsmattans beklädda hotellkorridor, ska lägga upp lite kort, men kamera-till-dator-sladden har sprungit och gömt sig någonstans.
När vi skulle checka ut för att bege oss till Kolmården så hade nån skrivit upp öl på vårat rumsnr(och ja lovar det var faktiskt inte vi), men eftersom det inte fanns några kvitton med signatur på så slapp vi betala dem.
Vi mötte upp John Och Pernilla på parkeringen på Kolmården, de hade släppt av Benji på ett litet hundpensionat närliggande våran stugby. Väl inne på Kolmården kom också Fam. Nygård med sina små töser, den nya lilla lilla raringen fick en adidasdress i lila och svart utav oss och den stora som blivit nyss 4 fick Hello Kitty kortlek, pysselbok och penna.
Peder och Matilda kom ju direkt från Stockholm eftersom de precis anlänt från Samos, men de kom inte förräns halv 6 på kvällen eftersom alla tåg och liknade var inställt mellan Stockholm->Norrköping. Jag kände verkligen med dem när de ringde och berättade läget...usch.. Att inte ens Sj kan få tågen att gå på sommaren?!?! =) haha...
Motion det fick ja kan ja lova, har ont i bena idag=).. dock så är det väl nyttigt, men man kände allt i backarna att ja inte har full lungkapacitet eller att ja inte har rört mig så mycket de senaste månaderna. Mycket djurtittande vart det, med kameran i högsta hugg så hoppas ja att det vart lite fina kort till semesteralbumet iallafall.
Eftersom John hade lämnat in Benji på hp så var de tvungna att hämta inom innan 18.00, så drog de runt tjugo över fem, men ringde ca en kvart efter de lämnat oss och meddelade att det hade krockat.
Jag och Per skyndade oss ut ur parken, där möttes vi av John och Pernilla och en arg fransman som de hade krockat med( nu i efterhand så vet vi att det var fransmannens fel). De hade bara smällt in varandra på parkeringen men båda bilarna vart okörbara. Det rolig i det hela var att de hade bägge hyrbilar från samma företag. Det dryga var dock att vi hade ju massa packning plus barnvagn och John och Pernilla hade ju 3 veckors packning med sig plus hund eftersom de är ute på roadtrip hela semestern. Så Per fick åka fram och tillbaka mellan kolmården och stugorna och lämna bagage.
När hunden var hämtad, all packning på samma ställe, bilen tömd så grillade vi och drack lite förtjänt vin mm. Träffade lite andra kända ansikten från Lindesberg på campingen också =) alltid trevligt att träffa folk som man känner igen.
Vart lite sent för vissa på våran lilla grillfest, men jag var så trött så ja gick och la mig runt elva snåret, tror Per kom och in till våran stuga runt 3 på morgonkvisten.

John fick hämta en ny bil runt lunch och då drog de till Öland medans vi drog till Kolmården för dag 2 med de bruna rara människorna Peder och Matilda, vi kom hem igår natt, och vad skönt det är att komma innanför dörrarna och slänga av sig tofflorna och all packning och slänga sig i soffan och bara pusta lite.

Idag har vi vaccinera Theodor för mässlingen mm för enligt nya rekommendationer så ska små barn från 9 mån också vara vaccinerade mot de innan de åker utomlands, så de var bara att försöka få tag i en vaccinationsklinik som vaccinerade så små barn för mässling. Eftersom de bestämmelserna är lite nya så var det inte det lättaste men vi hittade en på avenyn så de vara bara att traska dit med våra trötta ben. Theodor sa inte ett ord av sprutan så det kändes skönt att slippa känna att han blev plågad, hoppas han inte får några biverkningar bara.

Nu ska ja fortsätta tvätta lita skittvätt...

kramis


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar