lördag 9 juli 2011

Helg

Fredagen bjöd på tacos och ett glas vin med bror, Rikard, Magnus och Per förstås, Snoddas somna redan vid sex så han hann ej att vara med =). Sj gick jag och la mig runt halv tio medans de andra tjåla fram till 2 tror ja, sen kom Linnea hem runt 3.

Vi hittade en skitfin lägenhet i förrgår, en 3:a etage på ca 80-90 kvadrat med egen uppgång i ett barnvänligt område med ett utgångspris på 2 miljoner, men när vi skicka att vi var intresserade så skrev de att de hade sålts igår. Inte ofta man hittar någon bättre lya än den vi har nu. Det enda vi saknar i våran lägenhet är lite större yta och lite mer trädgård skulle vara skönt. Det blir väl att kolla på hus eller någonting men då kan man ju inte resa hursomhelst plus att det tillkommer så mycket mer kostnader. Ja ja det kommer väl upp nånting snart, än så är det ju inte katastrof.

Per ska jobba i Nora i början av nästa vecka så jag och Snoddas tänkte hänga i Gusselby så länge, lika bra att passa på för sen när Per börjar jobba på allvar i augusti så kan ju inte han åka hursomhelst.

Theodor har börjat klättra upp i soffan, men han klarar bara att komma upp 3 ggr av 6 försök än. Men om en/två veckor så kommer han klara det på en gång, tiden går så fort alldeles för fort! Han har också kommit på att öppna alla skåp och lådor och eftersom vi inte har några handtag på vissa skåp så har vi fått tejpa dem så han ej kommer in i dem. Inte för ja bryr mig om ifall ja får städa efter han men det är inte så fräscht när han kommer med saker ur soppåsen.

I dag tills imorgon ska vi vara hundvakt åt Benji en sprallig men ändå feg jaktlabbe på 6 månader, eftersom John och Pernilla sk ut till Marstrand och partaja lite. Så idag ska vi nog försöka ta oss till en park så får både Teddy och Benji leka av sig lite energi.

kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar