torsdag 21 juli 2011

Grådask...

det kan man nog kalla det väder som har varit under några dagar nu, visst att det har varit varmt men ändå har himlen bild varit ostabil.
Idag har vi städat och stortvättat, det innebär gått iväg till den stora tvättstugan och tvättat alla lakan/kuddar mm. Visst att det är guld att ha tvättmaskin i lägenheten men ack så härligt att gå iväg med allt det där som man aldrig orkar tvätta i de stora maskinerna och hämta det torrt och klart och slippa ta fram torkställningen som man aldrig orkar ta undan sen=).

Packat de mesta har vi också till Norrköping/Kolmården, jag älskar att packa, så härligt att få planera och vika ner i väskan, det känns så komplett då på något sätt, kan ej förklara känslan =)

Eddie gick nyss hem till sig, han var här med vin som han var skyldig mig, vi åt lite ribbs från Texas Longhorne, så gott!!! Det är något ja skulle sakna om ja flyttade härifrån.

Söta T tyckte verkligen om sin nya resesulky tror ja för imorse stod han och gnällde vid den tills ja lyfte upp han i den, sen satt han i den i ca 30 min medans jag diska och städa lite.

nu ringer potta=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar