torsdag 26 januari 2012

Snart så..

blir det bättre, usch är så trött i kropp och själ kan ja lova men vet ju att det blir bättre för varje dag, vill bara orka att röra lite på mig, men har iallafall ätit helt rätt denna vecka och det känns bra iallafall.
Idag har ja småplockat,tvättat,diskat, skurat badrum, ja lite sånt där man kan göra pö om pö=).

Bjöd även hem bror på lunch, lasagne fick de(Snoddas,Syster & Bror) och ja tinade några hemmagjorda kycklingburgare med det där oopsie-brödet och tzatziki. Gott var det! Efter denna behandling har ja inte varit så hungrig så lite striktare i matintag har varit rätt så lätt för denna gång. Har lite sug efter Fanta Ananas, konstigt ja ja vet eftersom ja aldrig tyckt om dricka av nån sort men smakade denna soda hemma hos Lotta i somras och vart lite sugen på det idag, får se om man kke ska fira på söndagen eftervägningen med ett glas sånt.

Mamma har anlänt till Gbg nu i kvällningen och är ute och äter med Syster,Bror och Pillan, ja avboka eftersom ja orkar inte och har ingen hunger eller lust att klä på mig "riktiga" kläder. Har fullt upp med att orka duscha och borsta tänderna, låter äckligt, ja vet men så känner ja just nu, ingen ork....

Perra lägger Snoddas och ja har bryggt lite te och tänt ljus så vi kan mysa lite sen när bäsen har somnat innan mamma och syster kommer hem igen efter deras resturangbesök.
Imorgon åker Per på spa med grabbgänget eftersom en av deras kompisar fick det av oss alla i 30-års present förra året.
Själv ska ja dra med min älskade mamma, kära syster och min lilla korv<3 ner på stan och kolla lite i affärer, ja bara strosa, får se hur länge ja orkar=).

Nu halv åtta och en kopp te!

1 kommentar:

  1. Här kommer lite styrkekramar<3<3<3<3:) Du är så duktig som donar o grejar fast du är trött. Ingen som skulle kunna tycka det skulle vara äckligt, vi vet ju inte ens vad du går igenom snuttan!!!! Hoppas du får en trevlig helg med mamsen:) Kraaaam

    SvaraRadera