söndag 29 januari 2012

helgen..

Vågen visade 3 kg minus denna vecka i Fredax men det har ja väl ätit och unnat upp mig igen nu när mamma var här nere med fika och äta ute på stan=) men det är det värt. Ser ifram emot morgon när ja tar tillbaka mina matrutiner igen, de är helt okej att leva efter och jag mår så bra särskilt i magen! Så nöjd över mina nya val!(än så länge=)

Som sagt så var mamma här nere tors-sön så vi har strosat lite i affärer, myst och bara varit hemma hos oss och umgåtts. Underbart att ha henne här!Lyx!!!
Per var ju på spa i Tylösand hela helgen så vi ville överraska han med att fixa i vårt förråd, som vi fick tillgång till i fredags, resultatet vart lyckat men kommer bli ännu bättre med lite plastlådor och annat så det blir lite organiserat. Det negativa är att det stod en vit avlång byrå i förrådet som är den förra ägarens som vi var tvungen att bära in i våran lägenhet så länge tills tillfälle ges att åka iväg med den. Haha den kommer säkert stå kvar i över 1 månad..haha

Imorse var vi upp till Guldheden till John och Pillan som fyller 31 år idag och imorgon och fick frukost,(tårtorna hade vi med oss själva=). Utav oss fick de champagneglas med deras namn och bröllopsdatum ingraverat och en finfin champagne till och lite annat smått och gott. De ska ju flytta snart så det är inge kul att ge de saker eftersom ja vet att deras julklappar vart inte ens uppackade efter jul utan de fick åka upp på vinden på en gång. Det kan man ju förstå iof=).

Skrev iallafall ner lite av vad ja gjort denna helg men nu ska ja surfa in på Ikea sidan och kolla lite på deras utbud, eftersom vi snart ska dra dit och shoppa=)

Trevlig kväll önskar ja er alla!

3 kommentarer:

  1. Oj 3 kg!! Bra jobbat :) kör du oxå LCHF? Kraam

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat gums:)
    Vilken fin present att ge bort! Dom måste ha blitt jätte glada? Kram på dig:)

    SvaraRadera
  3. Nej ja kör inte efter något särskilt men utesluter allt vitt mjöl,vitt ris, pasta. Äter inge godsaker och regelbundet. Tack men har nog gått en del under denna helg=). Lägg gärna ut mer av era recept för de inspirerar! Ja d vart nog glada , hoppas ja!kram

    SvaraRadera