måndag 16 januari 2012

Senaste månaden...

...har ja spenderat i mitt kära Gusselby med omnejd. Det som hände under dessa dagar är så mycket men kan ju berätta lite:Per krocka våran bil, den är nu lagad och betald + bytt försäkringsbolag.
Jag fyllde 25 jordsnurr och fick så mycket fina presenter och gratulationer, tack alla!, julen knackade på men försvann lika fort igen, men tomten lämnade allt många fina klappar kvar. Firade nyår i Spannarboda med fam Hedblad/Stark, var riktigt mysigt. Åkte hem till Gbg för att få behandling, sen tebax igen. Ja sen var ja på flera kalas, hälsa på lite fina folk, hängde med släkten och familj lite, laga och åt mycket god mat mm.

Måste börja samla kvitton till ett nytt Frikort eftersom mitt går ut nu i slutet på januari, drygt! Önskade bara man kunde betala en klumpsumma och få ett nytt. Man måste nästan vara lite frisk för att orka vara sjuk känns det som ibland med alla blanketter,intyg som ska skickas, kvitton som ska sparas, mediciner som ska hållas isär, tider att hålla reda på osv.

Min bror och hans fina sambo ska gifta sig!!! Det kommer bli så roligt! I början på juli kommer det nog bli har ja hört på skvallergång, har inte hunnit träffat de sen jul eftersom vi kom hem igår sent men träffar väl de snart hoppas ja.=) Måste ju ta ut min present som ja fick av dem, en weekend i Hunnebostrand vid havet i hennes föräldrars sommarstuga?!?(ja kallar det ett stort nybyggt hus) vid havet med en spa-behandling på en anläggning där och god mat med trevligt sällskap. Mysigt att hitta på något allihopa sådär tycker ja.

Nu ska ja duscha sen planera lite inför vårt kommande Ikea-besök som komma skall inom en snar framtid då Snoddas b.la ska få en ny egen säng.

kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar