söndag 2 oktober 2011

Söndag igen...

Gick upp med Snoddas runt 5 eftersom han inte kunde sova längre hur mycket han än ville, så vi sköt bort vårt soffbord och byggde en sovkoja i mitten av våran U-fyrkantiga soffa, om ni förstår vad ja menar, där låg vi och kollade på barnprogram och somna om vartannat. Vi vaknade helt till runt halv nio och hoppade då in i duschen för vi skulle ju iväg på brunch med John,Eddie,Pernilla och Linnea.
Brunchen vart som sagt på Nääs fabriker som ligger mellan Göteborg och Alingsås, riktigt mysigt att träffas och umgås över lite mat sådär mitt på dagen, och sen äta ute och slippa diska och plocka av är ju också SÅ härligt! Efter ca 1 och en halv timme så hade Snoddas tröttnat att sitta där och lyssna så då drog vi ut och promenixa lite därikring och då fick även Benji hoppa ur bilen och bli med, han passade på att ta sig ett höstdopp i sjön samtidigt=).

-Man är verkligen bortskämd med att ha bra människor med sunda värderingar och bägge fötterna på jorden runt omkring sig.-

Imorgon blir det nog en vända på stan för att inhandla lite t-shirts till Teddy och en present till lilla söta Livia som fyller ett när som.

Nu ska ja nog diska en sväng(förhand!!!) sen hänga lite lakan som ja har tvättat sen giftnings-tiden.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar