måndag 3 oktober 2011

dimmigt

ja vädret utanför är dimmigt, grått fast mest dimmigt... Men det hör väl hösten till det med=)

I dag har ja Snoddas och SysterYster flanerat runt i Haga och sedan vart det Nordstan och kollade runt lite. Snoddas fick lite T-shirts och tunna tröjor, för nästan alla han har är trånga och för för små. Åt mig sj handla ja bara lite mobilskal, vart inte så mycket mer, hitta inge som ja ville köpa.
Snoddas nya vagn kom på posten idag också så imorgon ska vi ut och provköra racern=).

John kom ner och knackade på fönstret med en påse med siktkaka som han hade bakat och ville att vi skulle smaka för bedömning. Så till middag idag vart det potatis, och rullader med svampsås + siktkakemackor...haha Till efterrätt vart det chokladpudding m grädde och inlagda mandariner...det är så gott! (just nu iallafall).

Nu ska ja plocka ner tvätten så vi får lite mer plats här i våran lilla överfulla tvåa. Kikade lite på hus idag men då utanför Göteborg. Vet inte riktigt om ja vill bo utanför stan riktigt än. Bra bekvämt att kunna gå vart man vill och nära till sjukhuset och sånt. Men vi skulle verkligen behöva större, iallafall 1-2 rum. Huset vi kolla på idag var nybyggt,lite timmerinspirerat med 6 r & k. Riktigt fräscht och snyggt var det men ca 6 mil utanför Gbg, åt rätt håll men ändå. Jaja vi får grubbla lite mer på det tror ja. När det handlar om så stora summor som det blir med husköp så vill man ju vara riktigt riktigt säkert innan man säljer lghet och allt.

Nu tvätten ja...
kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar