lördag 1 oktober 2011

Helt slut

är och har ja varit denna vecka, typ sovit,ätit och igen. Tror att morgondagen kommer med lite ny energi iallafall då ska vi äta brunch med John och Pernilla på Näs fabriker. Har aldrig vart där men har hört att det är bra mat där. Mysigt att gå ut och mysa lite tillsammans.

I torsdags var John, Pernilla och Eddie här och åt rostbiffmacka a´la Linnea och passionfrukts-cheesecake..mums var det...
Igår kom Eddie över och åt ribbs från Texas med oss, alltså de ribbsen är så förbannat goda, har ni inte provat så måste ni göra det! De drack vin och diskuterade och samtalade hela kvällen looong medans ja låg i mina mjukisar inlindad i filt i soffan tills ja kände att ja var tvungen att lägga mig i sängen annars skulle ja nog inte kommit från soffan alls innan morgonen.

Idag har vi haft slappardag med pizza till lunch och legat framför tv:n hela dagen nästan. Så skönt! Vi byggde kudd-lek-land i hela vardagsrummet till Snoddas så han har lekt,flyttat kastat sig i alla kuddarna hela eftermiddagen.
Ikväll blir det nog mys pys åter igen,orkar inget annat, är helt slut i kroppen. Sons of anarchy 3 ska vi försöka hinna med ikväll hade vi planerat men vi får se om det blir det.=)

Nu ska ja återgå till mina jordgubbar och hårda tomater...Så gott, skulle kunna leva på hårda kalla tomater=)..haha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar