lördag 29 oktober 2011

Gårdagen..

firade vi Pillan och Johns tomtköp,Perras nya jobb och lite annat med champagne och trerätters hemma hos dem uppe på Guldheden. Förrätt:Kantarellsoppa med knaprig bacon+vitkål,Varmrätt:Helstekt Älgfilé med potatiskaka och Johns signatursås. Till efterrätt hade jag gjort knaprig marängtårta med lemoncurd och färska jordgubbar. Vi köpte en spade med en stor stor rosett på och ett avloppsrens-band till de nya tomtägarna=).
Kusin vitamin Maria skulle ha kommit ner till oss igår men hon vart sjuk så det var tråkigt,men hoppas hon kommer ner när hon tillfrisknat,ja förkylning verkar vara nåt dom går just nu, syster är också sjuk just nu.

Per fick sovmorgon idag(jag har min imorgon), så ja och Snoddas var ute på långpromenix runt Linné,stan och Haga där de hade Bondemarken,så det var lite myspys att rulla barnvagnen på kullersten mellan alla stånd med närodlat och hantverk en tidig lördagsmorgon. När vi kom hem så bakade ja pitabröd och sedan väckte vi P och åt lite tillsammans för en gång skull.

Sitter nu med en stor kopp te och kollar på "Så mycket bättre",Perta gick precis ut genom dörren för att ta en bira med gamla arbetskamrater. Själv ska ja försöka hålla mig vaken till den nya serien på ettan, 20 i elva ikväll:Boardwalk Empire,har hört den är jättebra. Tråkigt att den ska gå så sent bara så ja hoppas den inte är så bra för då behöver man ju inte fortsätta kolla på den.=)

Nu ska ja fortsätta glo på Ledins kväll.
Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar