torsdag 6 oktober 2011

Dagen..

har varit skön, rensat,städat och lite småplock har ja hunnit med allt=)
Och ikväll kom Matilda & Peder över på 3-rätters, de fick nobelmiddagenns förrätt från 1969:Avocado med lax och fetaost röra+pepparotsås, till varmrätt gjorde jag tacokyckling med ris som Lottie har lärt mig, till dessert vart det Tricolore(ett lager chokladpannacotta,andra lagret med vit chokladpannacotta och till topping melbasås(hallonsås). Så lite lyx på vardagen unnade vi oss idag. Även till lunch vart det mums mums med våfflor,glass och mosade hallon.

Packade det sista in i bilen idag så vi bara kan hoppa in i bilen när Perta kommer hem från jobbet. Ska försöka hinna ner till stan en sväng och prova ett par skor ja ska skicka efter och köpa ett regnskydd till vagnen(känns som lätta investerade pengar i detta regn och blåstväder) innan bilen kommer hem.
Vi har även packat med massa babyprylar som ja ska sälja vidare, så skönt att få lite mer plats för tillfället. Till exempel att bara slippa badbaljan i badrummet gör så mycket, vart en helt ny dimension på det rummet nu ju=).

Nu ska ja börja diska lite så slipper ja ha ett jättestort diskberg imorgon bitti innan ja vaknar, sen ska ja kasta mig i sängen.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar