lördag 3 mars 2012

Vilken Lördag!

Eftersom jag får ny gift dos på tisdag så laddade vi järnet idag och gjorde allt vi skulle och ja ville=).
Vi startade med en lagom tidig frukost runt halv nio, sen duscha grabbarna medans jag plockade av och städade upp lite.
Drog på oss kläder, packa Snoddas väska sen packa vi in oss i bilen och ner på stan.

Första stoppet var på Resia där vi nu bokat och betalt våran kryssning som blir av i slutet av april, myspys! Snoddas får vara hos mormor och morfar.
Hon som bokade våran resa berömde våran dialekt så mycket, hon tyckte det lät som vi sjöng när vi pratade, tänker aldrig på att våran dialekt låter annorlunda och inte bara Göteborgarnas och att en dialekt kan avslöja vart man är ifrån=)

Sen så åkte vi vidare till baby & barn mässan, det var roligt men ännu roligare att ett av Johns företag som han är delägare i var där och hade en monter, företaget heter "Familjehäftet" och har samlat ihop massor av jättebra erbjudanden och rabatter i ett häfte för barnfamiljer, riktigt bra! Som man kunde köpa på mässan eller senare beställa eller inhandla på Coop och så. Ska visa det sen när ja får mitt exemplar.
Just nu är det mestadels affärer inom Göteborg regionen men också en del internet webshoppar.
Ett dragplåster de hade skaffat till sin monter var spindelmannen, alla barnen älskade honom(nästan alla,en del vart lite rädda=) men hörde tom en liten kille som var tvungen att ringa hem till sin pappa och sa- Pappa pappa! vet du vem jag har träffat?!?!:-Spindelmannen! På riktigt!...
Snacka om att hans dröm vart sann för den dagen.
Fanns ju allt mellan himmel och jord till barn, men vi har nyss unförskaffat det mesta och orkade inte rota runt i alla kläder som fanns. Men vi inhandlade lite majsbågar, vart orginalsmak eftersom de andra två smakerna vanilj och frukt förr ingen av oss i smaken, blää! Sen ett par nya badbyxor från ImseVimse, samma modell som förra året men gröna ist för svarta och fiskar ist för ödlor=). Och sist en liten smurfballong till Snoddas.

När vi hade flanerat runt där i två timmar tyckte vi att det räckte ch åkte vidare ner till Freeport som är ett litet outlet-märkes-mecka strax utanför Kungsbacka.
Köpte lite porslin, ett par träningskor från Nike och Perta köpte en tröja från Filippa.K.
Efter det var vi alla tre helt slut, Snoddas hade inte sovit i vagnen en sekund på hela dagen.
De två somna i soffan sen vila vi lite till och efter
det vart det dags för pannkaka och glass,keso & sylt..mums..
Theodor sover sen ett tag sen och vi ska snart göra han sällskap i sovrummet med lite te och Frasier, vi är helt slut vi med!=)(lite pensionärsvarning kke men vi har haft lite bökiga nätter med en liten morgon/natt pigg sötnos den senaste veckan).

Kram=)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar