torsdag 22 mars 2012

Idag har ja vart nyttig och tvättat och små städat sånt där som man aldrig lyckas få tid eller lust att göra, så som skåpluckor, sortera och torka ur alla skåp och lådor, tvätta av alla stolar och soffa. Vi har även hunnit åkt och handlat lite, känns så skönt när sånt är gjort.

Imorgon kommer mamma, pappa och deras bästa kompisar hit och ska ha våran lägenhet under helgen medans vi ska vara hundvakt åt de i Gusselby.


Öl nå>Per ska ju börja med en ny hobby och igår kom de hem på posten, Rullskidor, ja tänkte cykla med Snoddas bakom han i byn.
Sen ska ja prova om ja också ska köpa ett par ja med. Han har hittat ett superbra som har broms,rullar på alla underlag(grus också), och sen har man sina vanliga träningsskor i de, så om man justerar hjulen så kan jag ha hans osv. Är lite sugen faktiskt men ja vill prova först för det är ju inte gratis.
Om ja nu skulle köpa så kan man ju åka rullskida Gotland runt kke sen någon sommar när vi har hittat en lösning till Snoddas åkning, eller så får vi vänta tills han kan cykla men ideer finns ju.
Per kke tröttnar efter nån månad, det vet man ju inte men det tror ja inte eftersom när han har bestämt sig för något, så går han in i det minst 110%.

På måndag gäller det då tänker ja köra stenhårt på viktväktarna, måste ha något sstrikt att gå efter och logga in varje dag och skriva upp allt som passerat min mun. Förut har ja tänkt att det är långt till sommaren men det är det inte, är ju fan April nästa vecka!!! Och jag vill ine bada i vassen i år=).

De har beställt pizza hem hit men ja ska ta lite fil ist, så gott, har fått ett kall-fil-begär just nu, så gott!

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag kör på en app som heter shape up i ipånen för att hålla koll på kalorier på vardagar... Jättebra!
    Men tyvärr så har jag slarvat så måste också ta tag i det för det är vasst i vassen ;)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Fil is the shit...med banan i;) Puss o kram

    SvaraRadera