onsdag 7 mars 2012

Sjukstuga här!

Vi har åkit på något jävla influensa liknande virus, ont i kroppen, feber och täppta i näsan + att Snoddas den stackarn har vaknat och spytt ner allt runt omkring sig två nätter i rad, fast det är nästan bara bra för då fick jag ett skäl att duscha av hans varma febriga kropp i ljummet vatten.
Per vägrar vara sjuk från jobbet så han åker fram och tillbaka dit, hem-jobb-hem-jobb.
Försöker berätta för han att ingen tackar han för att han går till jobbet sjuk och ingen tjänar på det, men envis som han är, så är det bara att släppa.
Linnea är dock frisk som en nötkärna så hon tar hand om oss alla =).

Imorgon kommer någon tekniker hit och kollar på våran tvättmaskin, som inte fungerar som den ska. Sk bli kul att höra hans utlåtande!
När vi köpte den så la vi till någon extra plus garanti, ska bli kul och se om den kommer gälla eller om det bara var bluff och båg från deras sida för att få in lite mera cash.
Det får vi veta imorgon, om det blir en dyr historia för oss eller om det går på den extra plus grejen.
Vi har haft riktigt otur med saker oss gått sönder nu på ett tag: Tv:n,diskmaskin,tvättmaskin,bärbar Dvd-spelare,bil,brödrost,te-kokare,kaffe-bryggare och bio-ljudet. Haha detta inom loppet på två år 1 och ett halv år, men det kke är normalt, ja vet inte men det känns lite överdrivet faktiskt.
Men men man ska inte gråta över spilld mjölk, det är ju bara döda materiella ting faktiskt.
Har större dilemman i mitt liv faktiskt=)

Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar