fredag 10 september 2010

Torsdag

P fick sovmorgon idag eftersom vi skulle till B-morskan och få kolla på lite filmer och lite information inför förlossning och liknande eftersom vi inte fick någon föräldragrupp,rätt så skönt att d var bara vi tre.
"Undervisningen" var helt okej och filmerna med, en var om förlossning och en var om amning, tror tom P tyckte d var intressant...Sen fick vi se deras Bvc avdelning och lite sånt...
Efter det fick ja den smarta idén att vi skulle gå över till babyproffsen som ligger mittemot och handla en bärsele, men d skulle vi inte gjort för när vi kom till bilen hade vi fått parkeringsbot på 400 riksdaler, tacka vet ja lindesberg o gusselby, helt sjukt att man ska behöva betala för att få stå parkerad på en plats.

Till kvällning så åkte vi och handlade lite (men d blev rätt så mycket) mat, skönt att åka rätt så sent eftersom det då inte är så fullt med folk, så skönt att ha allt man vill ha i matväg hemma.

Håller just nu på att grädda våfflor, så d är väl matdax nu så d får vara allt för idag...

3 kommentarer:

  1. Bra att handla på sig mat inför förlossningen så man inte behöver stressa iväg för att handla direkt när bebben är född!

    SvaraRadera
  2. Härligt att du skriver igen =) MEER sånt tack! Vill ju veta vad som händer down there! <3 Puss puss Kusin-vitamin

    SvaraRadera
  3. Nu är de dax att du sätter fart och bloggar igen så vi får se och läsa lite om ditt liv som mamma, och lite bilder på din lilla prins :)

    du har fått en utmärkelse, kolla min blogg :)

    SvaraRadera