tisdag 18 september 2012

Dags igen, hoppas jag!

För cellgift alltså ... Var upp igår till Sahlgrenska och tog nya prover och de skulle ringa om de inte var okej för ny behandling men de hörde aldrig av sig så då är det bara på med regnkappan och traska upp dit snart och få  det jag hatar men behöver mest! Eller tar nog spårvagnen faktisktneftersom det både regnar och brakar för fullt utanför. En sån härmningen vill man bara tända ljus och ta en lång lång frukost. Hoppas det är någon läkare där idag så ja kan få prata om mina bekymmer, säkert inget att bli orolig över men man blir lite hypokondrisk, eller man kanske känner efterhör mycket eller har för mycket tid att tänka. Det sistnämnda hatar ja och sen tror ja att det är värre om man är tjej. Har varit lite nere över min sjukdom och döden, men vet att sånt går upp och ner så det är bara att grina ut och bita ihop och gå vidare. Finns folk som har det värre faktiskt och just i nuläget går allt okej än så länge så varförnoroa sig över framtiden? Lätt sagt men svårt i en riktig värld. Ja kan oroa mig över och tänka på sånt där onödigt tjafs, men det är väl bara för det är väl ens livs mardröm om det tex skulle hända ens barn eller sina närstående nånting.


Men egentligen så tänker ja på något annat nu också, men det är också lite magknipsnde över det innan allt är klart. Att bygga hus!bVi ska lägga  handpenning på tomten på torsdag sen var vi nu ih helgen på visit och kollade på ett hus som vi velat bygga ett bra tag nu och vi vart positivt överraskande att se det i verklighet, även fast vi inte vill ha de som de som hade byggt det huset hade gjort. Men man fick en känsla över rummen och all yta.. Men som sagt, är det en lång lång väg dit, men man måste ju börja. Nånstans ju. Detta  hus vi har tänkt oss är bara på 120 kvadrat men är precis lagom för oss.



Nä nu måste jag klä om och dra mig ner till spårvagnen, syster får gå med Snoddas till dagis.idag, sj ska man hem och ta reda på all tvätt ja har i tvättrummet., efter sjukhuset alltså, som ja hoppas går smärtfritt och fort.


Kramar,,,

Kramar

2 kommentarer:

  1. Kramar till dig <3<3<3<3

    Vad roligt med hus planerna Emie:)) Ska bli spännande att få se och följa, för det får vi väl;):)
    Kraaaam

    SvaraRadera
  2. Åh vad kul med husbyggar planer! Då får juh vi plats hos er när vi hälsar på ;)
    Hoppas det gick bra igår... Många kramar från oss

    SvaraRadera