söndag 30 september 2012

Söndag kväll...

Tiden går så fort, Snoddas har blivit över två år nu och ett flertal kalas avklarade och många många paket öppnade. Hans inskolning gick bra till slut den med, nu är det ju tom roligt med dagis! Så kul att hämta han varje dag och se han ur ett annat perspektiv än att vara hemma. Han blir mer en egen individ med egna intressen när man är isär lite och sen visar han stolt upp sina teckningar  och kompisar när man kommer. Jag älskart!!!

I helgen har vi ätit massa go mat, Per var på nattliv igår med sin brorsa och ja Snoddas och Syster var i Plikta lek-parken i Slottskogen, den parken är helt underbar, en barns bästa dröm kan ja lova!
Ja just de i fredagskväll var vi på vårdcentraljouren , ja och Per, för han hade ett stort ( enormt!!!) rött märke på baklåret, det var det som vi trodde(enligt Google) : borrelia . Han mår bra nära lite sliten och ont i leder och om allt går som det ska så ska pencillinet bota det inom två veckor om det är av det lätta typen som vi håller tummarna för! Men om märket inte skulle försvinna inom två veckor så var de bara att komma direkt tillbaka för vidare utredning. Usch! Vi är trötta på sjukhus nu, men glada att de finns! På tal om sjukhus så ska ja dit imorgon och ta massa mellan prover för att mina värden har varit så dåliga.


Nu ska ja kolla lite på tv och mysa med min fina Karl och sen söva lite!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar