söndag 11 december 2011

Super söndag...not..

ja här hemma har syster haft lite av kräksjukan i vecka och idag fick Per storslängan av det, han har legat eller springit på toan hela dagen. Själv har ja mått spm vanligt, seg,spytt lite men ändå rätt så okej, har iallafall ätit och druckit mer än vad ja gjort på hela veckan tillsammans=).

Snoddas sover sen 7, Per ligger och zappar på tv:n och försöker vara lite mys social, och Linnea är och jobbar. Själv är jag så sugen på skaldjur just nu, riktiga cravings har ja. Men orkar nog inte gå ner till affären, sitter också i pyjamasbyxor.
Vart av med resterna från gårdagens tacopaj iallafall, vi lekte drive-thru genom fönstret här hemma, broder kom och hämtade den sen fick han lite hemlagdade wienerbröd med äpple,kanel och vaniljkräm för att infira tredje advent.

Nu ska ja leta efter i frysen efter några räkstackare, måste väl finnas några i frysen. Vädret har lugnat ner sig igen men det skulle komma tillbaks snart igen läste jag. Blåste upp mot 38m/s och det är mycket det kan ja lova=).
Som vanligt så skriver ja osammanhängande och lite ointressant men ville inte ha kvar bilden på min arm med dropp i, känner att ja inte vill se den nu, nu är det ju bättre tider, inge mer gift för i år!Jippi!

Hörde igår på nyheterna att de har uppfunnit ett vaccin mot njurcancer som de sprutar in i huvudtumören som de skulle börja med efter årsskiftet, håller tummarna hårt för att de ska funka för de insjukna och att de kan utveckla det till andra cancerformer såsom lungcancer m.m.

Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar