onsdag 25 april 2012

Check check check!

Varit och storhandlat, postat läkarintyg,bokat tvättstuga tills imorgon, rensa Snoddas garderob från urvuxna kläder  och en massa andra småpill. Så skön känsla nu efteråt.
Eftersom ja var sj till affären så passade ja på att trilla in hos Bolagret som hade konkurs utförsäljning, var rätt så urplockat men det fanns rätt mycket kvar, fick dock bara två kryddkvarnar med mig hem som vi ska ha som ge bort presenter med hemmagjort chilisalt i.
Per är på fruktsaft & Grönsaksjuice diet så passade ja och lillen på att äta fiskbullar idag, mums säger vi=).

Vårat projekt i Gusselby med Snoddas Lekställning är snart klar den ska bara målas i diverse färger när tillfälle ges, ja rita och planera och Perta byggde, bilder kommer när färgen är på.
Nu ska vi börja med vårt andra projekt, göra om våran walk in closet. Den är så dum planerad och det finns så mycket utrymme som man kan ta till vara på så vi kommer riva ur all gammal inredning och  sätta in ny. Inte är det billigt som man kan tro med lite skenor och trådbackar...usch! Men värt blir det! Bara att sortera ut och slänga allt sånt som man verkligen inte behöver eller använder kommer bli så härligt. Just nu har mna ångest när man ska plocka in ren tvätt för det finns verkligen ingen plats.

Ska börja jobba lite i början på juli tror ja det blir som det ser ut. Kommer dock fortfarande träffa läkare och få behandling en gång i månaden.
Det är väl lite positivt att återvända lite smått till arbetslivet men har lite svårt än att tänka mig in i det och hitta en balans med att jobba, vara mamma, sambo och sjuk , ja låter otacksam ja vet men det är ja inte och detta är bara mina tankar nu, vet att ja kommer att trivas att börja jobba och träffa folk och göra något och få vara Emie en stund.

Ett tips: Kolla på Games of Thrones!!! Fängslande efter något avsnitt!

Nu ska ja glo på tv:n med en kopp te. Ville också bara berätta att jag älskar mina pojkar <3 och att ja hade en superkul utekväll med mina kära! Tack tjejer den betydde allt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar