lördag 13 juni 2009

Då var det lördag igen..

..med lite vått vindigt väder ute...

I torsdagskväll hade jag det riktigt mysigt kan ja lova... trevligt sällskap,tända ljus,jordgubbar,bra filmer och många leenden.. kan det bli bättre i detta väder som har pågått nu i över en vecka.. i want sunshine!!!

Stackars studenter.. inge kul klimat för dom...

Vet inte vad som hände men efter att ha varit å ätit hemma hos Familjen W så fick ja dunder örvärk och feber.. var helt borta.. så fredagskvällen bestod av pizza och 2 ipren och sen sängen..tur var så hade värken släppt imorse när ja vaknade..
Idag har ja vart till IKEA och inhandlat lite növändiga saker bl.a trådbackar till min blivande garderob och tvättstuga.. Ska nog göra ett sånt där sorteringstvättskåp som dom gjorde i "äntligen hemma" huset.. riktigt smart tänkt.. sånna saker tycker ja om.. smarta,enkla och flexibla lösningar inom inredning..
Måste komma på vilken kulör ja ska bryta det vita med i sovrummet..har lite beslutsångest över det men det löser sej väl det med..

Jobba imorgon..jippi!!! not.. men va fan är ju ledig på måndag så ja ska väl inte klaga, sen är d ju fridag på fredag!!tjoho..
Semester om 2 veckor tror ja.. har ingen koll på sånt, men ja går en vecka efter Lotta, så långt är ja med....

Midsommar, midsommar lika överskattat som nyårsafton...är bra sugen på att sitta hemma och mysa med mej sj bara i pyjamasbyxor,tända brasan & öppna en flaska vin och bara njuta...

ses imorgon alla workbuddies..XOXO//E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar