lördag 21 februari 2009

Cloetta

Ja som sagt så var ja å Lotta till Cloetta fabriken i Ljungsbro i fredags det var riktigt skoj och se en så stor, ja ja menar verkligen stor fabrik, skulle nog aldrig lära mej hitta där... Vi vat guidade igenom hela fabriken, och fick äta hur mycket vi ville, kanske låter som en dröm men vart faktiskt rätt så mätt på en plopp och en helt nygjord mums mums.. Lukten av choklad vart lite för mycket för min smak, men d kanske skulle vara nått för dej Sandrew... Handlade hem lite gottis från shopen, ett måste eftersom vi fick rabatt också..

På kvällen så åkte ja till Blomman å förferra lite, hahha, bara vi två, törrt kanske ni tycker men vi hade faktiskt riktigt skoj, så skönt å bara vara inga måsten, den ena sminkar sej och den andra står å mimar framför spegeln å sen tvärtom.. hahah osocialt.. Vi körde lite guitar hero oxå men d ä inte riktigt min grej än.. men om man får spela lite mer... så kanske.... Utgången vart på Bistro iallafall, rätt så mycket folk faktiskt, både många kända ansikten men också många helt nya som man aldrig har någonsin sett förut, d ä ju rätt så udda eftersom vi bor liksom i Linde som inte alls är så stort..
Nu spolar vi fram lite...........(känns ju dumt att berätta allt som händer).......

Öppnade Mihas sovrumsdörr vid halv ett men hon låg fortfarande och sov, d var bara ruska liv i henne, fick henne att vakna genom att säga Mac Donalds, prövade med pizza men då vände hon sej bara.. Så vi begav oss lite sega till Örebro för att få oss lite näring.. Inget slår att åka bil och poppa bort alla jobbiga tankar..

Nu ska ja leta fram lite mat till matlådan tills imorgon på jobbet, sen är d ju melodifestivalen om en halvtimme...

XOXO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar